Netwerk internationaal transport & logistiek B.V. | Meniststraat 6A | NL - 7091 ZZ Dinxperlo | T: +31 (0) 315 32 70 11 | E: info@netwerktransport.nl
Deutsch

Over ons

Even voostellen

Transportbedrijf Netwerk is gespecialiseerd tMonique en Ferdy Bruntinkautlinervervoer en koeriersdiensten. Wij richten ons op het distributievervoer van stukgoed en complete ladingen. Met verstand van zaken en verantwoordelijkheidsbesef werkt Netwerk voor een groeiend bestand van Nederlandse- en Duitse opdrachtgevers.

Onze onderneming telt in totaal 27 medewerkers waarvan er 20 fulltime in dienst zijn.
  • Chauffeurs: 17
  • Warehousing: 5
  • Kantoor: 4

Onze chauffeurs zijn opgeleid tot flexibele en veelzijdige representanten van ons bedrijf. Zij zijn uiteraard in het bezit van het ADR-diploma en Code 95. Tevens hebben we het diploma Ausbildungsnachweis Ladungssicherung.

Transportbedrijf Netwerk & Logistiek heeft de volgende erkeningen:
  • Erkend leerbedrijf (kenniscentrum Handel)
  • Erkend leerbedrijf Transport en Logistiek (chauffeur Goederenvervoer)

Wagenpark Netwerk TransportWagenpark

Als rijdende visitekaartjes zijn onze wagens zorgvuldig onderhouden, stuk voor stuk voorzien van moderne communicatieapparatuur. De wagens zijn uitgerust voor transport van gevaarlijke stoffen (ADR) voor tautlinertrailers.

Charters

Voor Netwerk Transport rijden tevens een aantal vaste charters. Chauffeurs die onder regie van Netwerk rijden. Hierdoor zijn wij nog meer flexibel.

Visie

Een compacte, kundige organisatie als Netwerk Transport heeft door haar flexibiliteit en directe communicatie een belangrijke voorsprong. Ons belangrijkste doel is het bereiken en behouden van tevreden Netwerk Transportklanten. Grote en kleine, zware en lichte vrachten worden met persoonlijke aandacht voor veiligheid, just-in-time levering en efficiency naar hun bestemming begeleid.

Korte lijnen

We werken met korte lijnen. De opdracht van een klant gaat in een snel tempo naar de planning. Deze staat op zijn beurt weer rechtstreeks in verbinding met de chauffeur. Op deze manier kunnen we razendsnel inspringen op uw wensen! Wij bieden onze diensten aan voor een scherpe prijs en zijn zuinig op uw goederen. Wij doen wat we beloven...

Geschiedenis

Netwerk Transport & Logistiek is opgericht in 1993. In eerste instantie was het bedrijf gevestigd in Wijchen. In maart 2000 hebben wij het bedrijf overgenomen van Maerten en Monique Braam.
Netwerk is in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. In 2000 hadden we vier trekkende eenheden en drie opleggers. Nu hebben we 18 trekkende eenheden en bij gelegenheid ca. 25 opleggers. Tevens hebben we flink uitgebreid met ritten naar Duitsland. Sinds de overname zijn we gestart met het aanbieden van een koeriersdienst. Met een busje kunnen we snel op de plaats van bestemming zijn!