Netwerk internationaal transport & logistiek B.V. | Meniststraat 6A | NL - 7091 ZZ Dinxperlo | T: +31 (0) 315 32 70 11 | E: info@netwerktransport.nl
Deutsch

Disclaimer

De website www.netwerktransport.nl en de meeste onderdelen (tekst en afbeeldingen) zijn eigendom van Netwerk Transport. Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Netwerk Transport.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Netwerk Transport sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Netwerk Transport is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond. Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.netwerktransport.nl zijn geen eigendom van Netwerk Transport. Netwerk Transport aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Netwerk Transport worden onderhouden.

Cookies
Deze website maakt geen gebruik van cookies. Wij slaan geen persoonlijke gegevens van u op, verkopen geen gegevens door en u wordt niet 'gevolgd' door adverteerders of re-marketing.